Yeni Ürünlerimiz

0,00TL

PREMIUM YEŞİL

rating
0 reviews
0,00TL

PLATINIUM MAVİ

rating
0 reviews
0,00TL

TAM ESMER

rating
0 reviews
0,00TL

TITANIUM KIRMIZI

rating
0 reviews
0,00TL

KÖMBE

rating
0 reviews
0,00TL

BAZLAMAÇ

rating
0 reviews
0,00TL

DANE

rating
0 reviews
0,00TL

KONUK

rating
0 reviews
0,00TL

SİMİTİ

rating
0 reviews
0,00TL

EVİRGEÇ

rating
0 reviews

PREMIUM YEŞİL



Ürün Karşılaştır (0)


PREMIUM YEŞİL

PREMIUM YEŞİL

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits forcereal and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIESGörünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material availableTat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste availableKoku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / Noforeign odour available, peculiar and natural wheatRenk / Color : Kremsi beyaz / Cream whiteFİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICALPROPERTIESYaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 29Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 40Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 55Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 11,5Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,71-0,80Extensograph değerleri (135 dk.)Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 60Enerji / Energy , cm2 : min. 120Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 130Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 900ÜRÜN ÖZELLİKLERİŞEVSAN - Premium Yeşil Unu / ŞEVSAN - Premium Yeşil flour,Ata ekmeği ,Tünel ,matador tip ekmekler üretmek için amaçlamaktadır.Is aimed for Trabzon(Black sea region), Tunnel and Matador multi deck type of bread.Yüksek su kaldırma kapasitesine sahiptir ve fazla ürün verir. / High waterabsorption capacity and gives more breads.Normal tip ekmeklik unlarıyla karşılaştırıldığında fermentasyondansonra daha güçlü ve elastik hamuru vermektedir. / gives more convenient,more elastic & stronger dough after fermentation compared to normal bread type.Fermentasyondan sonra iyi bıçak açma özelliği vardır. / Gives perfect resultof docking(cutting)the loaf after fermentation.Ekmek fırında pişirildikten sonra / After baking in the oven,- Ekmek içi beyaz, düzgün ve ince gözeneklere sahip ideal ve parlakkabuk yapısı, Yüksek kaliteli undan dolayı hacimli ekmek veir. / Whiteand regular pores is observed inside the bread. Ideal, shiny crust formation and bulkybread is obtained due to high quality of flour.- Ekmeği uygun koşullarda saklandığında tazeliğini ve yumuşaklığınıkorur. / Remains crispy and keeps freshness of the bread for long time storage...

0,00TL Vergiler Hariç: 0,00TL

Gösterilen: 1 ile 1 arası, toplam: 1 (1 Sayfa)