Yeni Ürünlerimiz

0,00TL

PREMIUM YEŞİL

rating
0 reviews
0,00TL

PLATINIUM MAVİ

rating
0 reviews
0,00TL

TAM ESMER

rating
0 reviews
0,00TL

TITANIUM KIRMIZI

rating
0 reviews
0,00TL

KÖMBE

rating
0 reviews
0,00TL

BAZLAMAÇ

rating
0 reviews
0,00TL

DANE

rating
0 reviews
0,00TL

KONUK

rating
0 reviews
0,00TL

SİMİTİ

rating
0 reviews
0,00TL

EVİRGEÇ

rating
0 reviews

TAM ESMER



Ürün Karşılaştır (0)


TAM ESMER

TAM ESMER

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for cerealand grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIESGörünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material availableTat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste availableKoku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / Noforeign odour available, peculiar and natural wheatRenk / Color : Koyu esmer / Dark brownFİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICALPROPERTIESYaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 33Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 15Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 25Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 12,5Kül( KM’de) / Ash (on dry basis : max. 1,20Extensograph değerleri (135 dk.’da )Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 62Enerji / Energy, cm2 : min. 90Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 140Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 650ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCTŞEVSAN - Tam Esmer Unu / ŞEVSAN - Tam Esmer Flour,Daha yüksek su kaldırması kapasitesine sahiptir ve daha fazla ürün vermektedir.Has higher water absorption capacity and extra product yield is obtained.Yoğurulduktan ve fermentasyondan sonra hamurun bayıltmama ve kendinibırakmama özelliği vardır. / Has the charactertic of late staling and not leavingof the dough after kneading and fermentation.Fermentasyondan sonra iyi bıçak açma özelliği vardır. / Gives perfect result of docking(cutting)the loaf after fermentation.Ekmek fırında pişirildikten sonra, ekmek içi esmer, düzgün gözeneklere sahip,daha kalın ve parlak kabuk yapısı ve yüksek kaliteli undan dolayı ideal hacimliekmek elde edilir. / After baking in the oven, brown and regular pores observed inside thebread, more thick and bright crust formation and high loaf volume of whole wheat bread isobtained due to high quality whole wheat flour.Karma Tahıl ve Tam Buğday undan yapılan ekmeği uygun koşullarda saklandığındayumuşaklığını ve tazeliğini korur. / Keeps softness & freshness of whole wheatbread made from whole wheat flour under convenient storage..

0,00TL Vergiler Hariç: 0,00TL

Gösterilen: 1 ile 1 arası, toplam: 1 (1 Sayfa)