
Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Hesabınız Oluşturuldu!
Tebrikler! Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu!
E-Posta adresinize hesabınız ile igili bir mesaj gönderilmiştir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Oturum Kapatıldı
Oturumunuz güvenli bir şekilde kapatıldı. Artık bilgisayarı güvenli bir şekilde terk edebilirsiniz.
Alışveriş sepetiniz kaydedildi, bir dahaki oturumunuz da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
DANE
DANE
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for cerealand grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIESGörünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material availableTat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste availableKoku / Odour : Yabancı koku içermeyen has, özgü ve doğal kokulu / Noforeign odour available, peculiar and natural wheatRenk / Color : Beyaz / whiteFİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICALPROPERTIESYaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 24Normal Sedimantasyon, ml : min. 20Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 25Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 7,0Kül( KM’de) : max. 0,55Extensograph değerleriSu Kaldırma / Water Absorption, % : min. 55Enerji / Energy, cm2 : min. 25-40Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 150Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 250ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCTŞEVSAN - Dane Unu / ŞEVSAN - Dane flour,Arzu edilen beyazlık ve ince pudra özelliğine sahiptir. / Hasdesired white color and fine powder in structure.Hamurda yapışkanlığı yoktur. / Has no stickiness in the dough.Hamuru rahatlığıyla şekillendirme ve ürün oluşturduktansonra ürün şeklinde deforme oluşmamaktadır. / Dough can beshaped easily & no shape deformation observed in biscuits production.Kolay şekillendirebilir, yapışmadan kalıba dökebilir, veürünlerde istenilen hacim verir. / Easy moulding, dough can bepoured into the mold..
0,00TL Vergiler Hariç: 0,00TL