
Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Hesabınız Oluşturuldu!
Tebrikler! Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu!
E-Posta adresinize hesabınız ile igili bir mesaj gönderilmiştir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Oturum Kapatıldı
Oturumunuz güvenli bir şekilde kapatıldı. Artık bilgisayarı güvenli bir şekilde terk edebilirsiniz.
Alışveriş sepetiniz kaydedildi, bir dahaki oturumunuz da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
KONUK
KONUK
KONUK
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for cerealand grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIESGörünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material availableTat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste availableKoku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / Noforeign odour available, peculiar and natural wheatRenk / Color : Beyaz / WhiteFİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICALPROPERTIESYaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 26Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 35Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 40Nem(km) / Moisture content (on dry basis), % : max. 14,5Protein (N x 5,7; KM’de / Ash (on dry basis), % : min. 10,5Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,60Extensograph değerleri (135 dk.’da )Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 57Enerji / Energy, cm2 : min. 40Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 140Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 250ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCTŞEVSAN - Konuk Unu / ŞEVSAN - Konuk flour,Arzu edilen beyazlık ve ince pudra özelliğine sahiptir. / Has desired whitecolor and fine powder in structure.Hamurda yapışkanlığı yoktur. / Has no stickiness in the dough.Hamuru rahatlığıyla şekillendirme ve ürün oluşturduktan sonra ürünşeklinde deforme oluşmamaktadır. / Dough can be shaped easily & noshape deformation observed in biscuits production.Kolay şekillendirebilir, yapışmadan kalıba dökebilir ve ürünlerde istenilenhacim verir. / Easy moulding, dough can be poured into the mold without stickiness andgives desired loaf volume of the products.Kek ve kurabiye ürünlerde kaliteli ve nefes ürün olarak kullanma imkanınasahiptir. / Has an opportunity to be used as qualified and exquisite products of cake andcookie...
0,00TL Vergiler Hariç: 0,00TL