Yeni Ürünlerimiz

0,00TL

PREMIUM YEŞİL

rating
0 reviews
0,00TL

PLATINIUM MAVİ

rating
0 reviews
0,00TL

TAM ESMER

rating
0 reviews
0,00TL

TITANIUM KIRMIZI

rating
0 reviews
0,00TL

KÖMBE

rating
0 reviews
0,00TL

BAZLAMAÇ

rating
0 reviews
0,00TL

DANE

rating
0 reviews
0,00TL

KONUK

rating
0 reviews
0,00TL

SİMİTİ

rating
0 reviews
0,00TL

EVİRGEÇ

rating
0 reviews

EVİRGEÇ



Ürün Karşılaştır (0)


EVİRGEÇ

EVİRGEÇ

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for cerealand grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIESGörünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material availableTat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste availableKoku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / No foreignodour available, peculiar and natural wheatRenk / Color : Beyaz / WhiteFİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL PROPERTIESYaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 28Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 35Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 41Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 11,0Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,65Extensograph değerleri (135 dk. )Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 58Enerji / Energy, cm2 : min. 80Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 160Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 500ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCTŞEVSAN - Evirgeç Unu / ŞEVSAN - Evirgeç flour,İyi su kaldırma kapasitesine sahiptir. / Owns high water absorptioncapacity.Kaliteli sert ve kırmızı buğdaydan üretilmektedir. / Is producedfrom high quality hard and red wheat.Makinede ve elle yoğururken esnek ve dayanma karakterinesahiptir ve daha fazla ürün verme özelliği vardır. / Owns thecharacteristic of elastic and endurance during kneading in the machine or byhand and gives more products.Merdane darbelerine karşı dayanıklı ve hamurun yuvarlarkenve açarken yırtılmamaktadır. / Has good withstanding against the strengthof rolling stroke and the dough doesn’t become torn during rolling and spreading.Üretim tarihinden sonra tazeliği korunur ve sert buğdayıkullanmasından dolayı tezgah için mükemmel renk verir. / Keepsfreshness after the date of production and gives perfect color fort he work bench...

0,00TL Vergiler Hariç: 0,00TL

Gösterilen: 1 ile 1 arası, toplam: 1 (1 Sayfa)