Yeni Ürünlerimiz

0,00TL

PREMIUM YEŞİL

rating
0 reviews
0,00TL

PLATINIUM MAVİ

rating
0 reviews
0,00TL

TAM ESMER

rating
0 reviews
0,00TL

TITANIUM KIRMIZI

rating
0 reviews
0,00TL

KÖMBE

rating
0 reviews
0,00TL

BAZLAMAÇ

rating
0 reviews
0,00TL

DANE

rating
0 reviews
0,00TL

KONUK

rating
0 reviews
0,00TL

SİMİTİ

rating
0 reviews
0,00TL

EVİRGEÇ

rating
0 reviews

HAMBURSAN



Ürün Karşılaştır (0)


HAMBURSAN

HAMBURSAN

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits forcereal and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIESGörünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material availableTat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste availableKoku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / Noforeign odour available, peculiar and natural wheatRenk / Color : Beyaz / WhiteFİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICALPROPERTIESYaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 30Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 40Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 60Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 12,0Kül( KM’de) / Ash (on dry basis), : max. 0,60Extensograph değerleri (135 dk. )Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 59Enerji / Energy , cm2 : min. 135Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 130Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 950ÜRÜN ÖZELLİKLERİŞEVSAN - Hambursan Unu / ŞEVSAN - Hambursan Flour,Yüsek kaliteli sert ve kırmızı buğdaylardan üretilir. / Is produced fromhigh quality hard wheat.Yüksek su kaldırma kapasitesine sahiptir. / Owns high water absorptioncapacity.Hamurun iyi yoğurma ve şekillendirmede şeklini koruma özelliğivardır. / Has the characteristic of conserving the shape during shaping and hasgood dough kneading character.Fermentasyon aşamasında hamurda homojen gaz üretilir. / Hashomogeneous gas formation in the dough during fermentation.Ürün içi küçük ve düzgün gözenekler dolu hacimli ürünler elde edilir.Gives high loaf volüme of products with full of small and regular pores inside the product...

0,00TL Vergiler Hariç: 0,00TL

Gösterilen: 1 ile 1 arası, toplam: 1 (1 Sayfa)