Yeni Ürünlerimiz

0,00TL

PREMIUM YEŞİL

rating
0 reviews
0,00TL

PLATINIUM MAVİ

rating
0 reviews
0,00TL

TAM ESMER

rating
0 reviews
0,00TL

TITANIUM KIRMIZI

rating
0 reviews
0,00TL

KÖMBE

rating
0 reviews
0,00TL

BAZLAMAÇ

rating
0 reviews
0,00TL

DANE

rating
0 reviews
0,00TL

KONUK

rating
0 reviews
0,00TL

SİMİTİ

rating
0 reviews
0,00TL

EVİRGEÇ

rating
0 reviews

MİLFEUN



Ürün Karşılaştır (0)


MİLFEUN

MİLFEUN

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits forcereal and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIESGörünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material availableTat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste availableKoku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / Noforeign odour available, peculiar and natural wheatRenk / Color : Beyaz / WhiteFİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICALPROPERTIESYaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 29Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 40Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 55Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 11,0Kül( KM’de) / Ash (on dry basis), : max. 0,55Extensograph değerleri (135 dk.’da )Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 58Enerji / Energy , cm2 : min. 120Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 150Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 650ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCTŞEVSAN - Milfeun Unu / ŞEVSAN - Milfeun Flour,Yüksek su kaldırma kapasitesine sahiptir. / Owns high waterabsorption capacity.Yoğurmaya karşı iyi toleransına sahiptir. / Owns good toleranceagainst dough kneading.Hamurun daha sert ve elastikiyet karakteri vardır.Has tougher and more elastic character of the dough.Hamurun yuvarlarken ve açarken yırtılmamaktadır. / Doesn’ttear while rolling and spreading the dough.Üretimden sonra üründe kalın kenarlar oluşmamatadır. / Has nothick edge formation after production.Unun yağlı ürünler için idealdir. / Is ideal for oily products.Hamurun yumuşaklığını muhafaza etmesinden dolayı daha gevrekve tatlı ürün elde edilmektedir. / Gives more cripsy and sweety products bypreserving the softness of dough.Ürün bayıltmayı geciktirir ve tazeliğini korur ve dondurulduktansonra tekrar kullanıldığında taze ürünler gibi kullanılır. / Gives late stalingand keeps freshness of the product, and it can be reused as fresh product after freezing...

0,00TL Vergiler Hariç: 0,00TL

Gösterilen: 1 ile 1 arası, toplam: 1 (1 Sayfa)